Landsdækkende rengørings og servicevirksomhed med Facility løsninger

ServiSyd ApS er en rengørings og servicevirksomhed med Facility løsninger, hvor vi skræddersyer og tilpasser vores løsninger til vores kunders ønsker og behov. Vi har meget erfaring og ekspertise i bagagen, som kommer vores kunder og samarbejdspartnere til gode hver dag.

Altid
Lokale

Vi har flere afdelinger i landet med rødder i det Sydjyske. ServiSyd leverer overalt i Danmark og følger vores kunder hvorend de måtte være.

Engageret Personale

Vi har positive og engagerede medarbejdere der tager ansvar. Det ser vi bla. ved at vi har lang anciennitet blandt vores medarbejdere.

Fast
Support

Som kunde hos ServiSyd har du altid en fast kontakt, der kender din virksomhed og din aftale med os.

Pris og kvalitet går hånd i hånd

Vi udfører kvalitetsarbejde til konkurrence dygtige priser. Der bliver fulgt struktureret op på kundetilfredshed samt kvaliteten i arbejdets udførelse.

Leverings-
Sikkerhed

Fordi vores medarbejdere har et ekstremt lavt sygefravær, kan du være tryg ved, at den samme person møder op hver dag og udfører den samme fremragende rengøring som aftalt.

Klar på
alt

Vi har en bred produktportefølje, der dækker alle aspekter hos en moderne virksomhed. Derfor behøver du kun en leverandør, nemlig ServiSyd. Så kan du fokusere på dine kernekompetencer.
førende i servicebranchen

Vi løser dine serviceopgaver

Hos ServiSyd vil vi være de førende i servicebranchen – og vi ved, at vejen derhen er tilfredse kunder og medarbejdere. Derfor går vi altid forrest og gerne et par ekstra skridt for at løse vores stillede opgaver til stor tilfredshed for dig som kunde og ikke mindst os selv. Vi vælger kunder der vælger os, det ser vi gennem mange års godt samarbejde med forskellige virksomheder.

Medarbejderforhold

Socialt ansvarlig Ansættelse sammen med kommunen

ServiSyd medarbejdere har rene straffeattester, opholdstilladelser og uddanelsesplaner. Vi ansætter også flex-jobber og skåne-jobber efter nærmere aftale med kommunen. Vores virksomhed er mangfoldig, til glæde for vores medarbejdere. Vores medarbejdere er synlige, ved brug af vores arbejdstøj og navneskilte.

Miljø/ergonomi

Markedets bedste midler, materialer og maskiner

ServiSyd benytter bæredygtige Svanemærkede produkter, markedets bedste materialer og ergonomiske rengøringsmaskiner. Vi kan derfor med med sikkerhed sige, at der bliver rent i alle hjørner, når vores personale har udført arbejdet.

Økonomi

Prisvindende stabil økonomi Med unik triple A Rating

Hos ServiSyd har vi styr på økonomien og har haft en solid vækst de sidste 10 år. ServiSyd har opnået den eftertragtede AAA, højeste kreditværdighed, rating flere år i streg. Man kan således trygt vælge ServiSyd som partner, også i morgen!

KONTAKT OS

Vi glæder os til at hjælpe dig!

EMAIL:
info@servisyd.dk

TELEFON:
+45 74 61 37 36

ADRESSE:
Kometvej 10, 6230 Rødekro